Een oplossing die werkt !!

Webdesign

Moon automatisering is gespecialiseerd in het maken van betaalbare en professionele websites met een eenvoudig te bedienen CMS. Van eenvoudige website tot uitgebreide webwinkel, wij helpen u graag.
Alle zaken waar u mee te maken krijgt bij het maken van een website: domeinregistratie, design, content beheer, hosting, optimalisatie zoekmachines, etc.. kunnen wij voor u verzorgen.

Wij ontwikkelen uw nieuwe website op basis van Joomla of WordPress. Joomla en WordPress zijn gratis opensource content management systeem (CMS).

Een belangrijk onderdeel van een website is het template, dit is de technische vertaling van het grafisch ontwerp en bepaalt uiteindelijk het uiterlijk en de werking van de site.

Werkwijze

Onze werkwijze is gebaseerd op het gebruik van vooraf gedefinieerde templates. U kiest zelf een template wat voldoet aan uw wensen en vervolgens passen wij het aan met de kleuren en logo’s van uw huisstijl. Deze vooraf gedefinieerde templates zijn veelal geschikt voor weergave op verschillende devices (PC / laptop / tablet / telefoon) en worden voortdurend aangepast in het geval van een Joomla update of een nieuwe browser.
Er zijn diverse sites waarop templates worden aangeboden en demo’s beschikbaar zijn. Neem even contact met ons op en dan verwijzen wij u graag naar de juiste adressen.
Het is natuurlijk ook mogelijk om voor uw website een speciaal ontwerp te laten ontwikkelen. Dat doen wij niet zelf maar wij kunnen u wel in contact brengen met grafisch ontwerpers die daarin zijn gespecialiseerd. Dat ontwerp wordt vervolgens door Moon automatisering vertaald naar een Joomla template. Realiseer hierbij wel dat een complex ontwerp moeilijker te vertalen zal zijn naar een Joomla template en daardoor ook meer kosten met zich mee zal brengen. Daarnaast is het erg belangrijk dat bij het ontwerp ook rekening wordt gehouden met de weergave op tablets en smart-phones.

Hosting

Niet ieder hosting pakket is geschikt voor uw website. Om er zeker van te zijn dat uw website goed functioneert bieden wij als reseller diverse hosting pakketten aan die uitermate geschikt zijn. Omdat het aantal bezoekers en de opslagruimte per website enorm varieert, hebben wij diverse pakketten samengesteld. Onze hosting pakketten zijn voorzien van een tool waarmee u eenvoudig uw hosting omgeving beheert.
De volgende pakketten zijn beschikbaar:

* Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief de registratie van domeinnaam

Tarieven

Vanaf € 300 (excl. BTW) kunt u bij ons een basis website laten ontwikkelen.
Wat is er inbegrepen:

 • Het voorgedefineerde template van uw keuze
 • Responsive website geschikt voor weergave op PC, tablet en telefoon
 • Contactformulier
 • Zoekvriendelijke URL’s
 • Menu indeling
 • Initiële vulling van de website met de door u aangeleverde content
 • Website aanmelding bij Google

De website is uit te breiden met diverse extra mogelijkheden, hieronder een aantal van de meest voorkomende.

 • Gepersonaliseerd contactformulier
 • Foto slideshow
 • Integratie youtube films
 • Google maps
 • Nieuwsbrief

Wanneer u gebruik wilt maken van een op maat gemaakt template bieden wij u graag een maatwerk offerte aan op basis van uw wensen.

Vraag nu een offerte aan !!

Post navigation